Portret

Professioneel fotograaf  

PORTRETTEN

ANJA SPELMANS


Fotoshoot

KOPPEL

HUWELIJKEN

Liefde

Een huwelijk is een blijvende herinnering voor de toekomst. Anja Spelmans staat je die dag bij om jullie liefde vast te leggen zodat je deze kan koesteren.Het bespaart je heel wat stress wanneer je de huwelijksfoto's laat maken door een beroepsfotograaf als Anja.


FAMILIE

GEZINNEN

Allemaal samen

Wil je een fotoshoot van je gezin en je kinderen? Of grijp je graag het volgende familiefeest aan voor een mooie groepsfoto?


Kies je voor fotograaf Anja Spelmans, dan ga je voor ongedwongen en spontaan. Geen stijf gedoe: niemand moet voortdurend in de camera kijken, noch de hele tijd lachen.

COMMUNIE

KINDEREN

Zorgeloos

Als je dat wenst, biedt Anja Spelmans je een heel pakket van diensten ter gelegenheid van een communie of een lentefeest.


Je hebt de keuze uit: fotokaartjes, dankkaartjes, kaartjes voor school, fotoboeken, albums, fotolijsten, menukaarten, uitnodigingen... Zo ben je als ouder meteen van heel wat zorgen verlost.

KOPPEL

HUWELIJKEN

Liefde

Als locatie kiest Anja voor een omgeving waar je als koppel je goed voelt en dit wordt vooraf uitgebreid besproken. Mooie en levendige foto's met gevoel zijn het resultaat.Als je dat wenst, biedt Anja Spelmans je een heel pakket van diensten ter gelegenheid van een bruiloft. Je hebt de keuze uit: fotokaartjes, dankkaartjes, fotoboeken, albums, fotolijsten, menukaarten, uitnodigingen... Zo ben je als koppel meteen van heel wat zorgen verlost.


FAMILIE

GEZINNEN

Allemaal samen

Bij een gezinsfotoshoot gaat het er losjes aan toe. Kinderen kunnen knuffelen, rondrennen, spelletjes doen, lachen ... Mama en papa mogen plezier maken met elkaar en ontspannen genieten van de sfeer.


Ook bij groepsfoto's stelt Anja iedereen op zijn gemak en kiest ze helemaal niet voor posefotografie.


Anja neemt rustig de tijd voor een familiefotosessie en kiest samen met jou de mooiste locaties uit. Een fotosessie in de studio kan uiteraard ook.COMMUNIE

KINDEREN

Zorgeloos

Anja maakt van de fotoshoot in haar fotostudio een heuse belevenis voor je kind en zorgt ervoor dat het zich als een fotomodel voelt.


Als locatie kiest Anja voor een omgeving waar je kind zichzelf goed en thuis voelt. Mooie, speelse en levendige foto's zijn het resultaat.


ANJA SPELMANS

FOTOGRAFE


Zoekt u een fotograaf, bij wie u zich voor de lens meteen op uw gemak voelt?

Met aandacht voor een mooi beeld, maar ook het juiste gevoel overbrengt?

Met veel plezier al uw kostbare momenten vastlegt in een ontspannen sfeer?


Dan is beroepsfotograaf Anja Spelmans de juiste keuze!

GET IN TOUCH

OP AFSPRAAK


Adres: Kerkevennestraat 35 - 3560 Lummen  

Email: info@anjaspelmans.com

Phone: 0032 494 18 99 00

BE0814 791 585

IBAN NR: BE51 0682 5211 6262

OPENING HOURS

OP AFSPRAAK


 COACHENDE FOTOGRAFE

Wil je stralen op foto?

Wil je dat je kind zich op zijn/haar gemak voelt?

Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen?


Anja kan je helpen!